Smakfull pasta og kjøttdeig.
Pasta med kjøttdeig er jo en rett som alle har smakt. Men de fleste har en standard-versjon av denne, som etter en stund kan bli litt kjedelig. Det er enkle triks man kan gjøre for å få dette til å smake litt bedre:
(2-4 porsjoner)
Du trenger:
– 1 pk (400gr) karbonadedeig eller kjøttdeig av svin.
– Ca 400gr fullkornspasta. (spaghetti eller tagliatelle)
– Olivenolje
– Krydder
– 1/2 løk.
– Pastasaus
– Kok opp vann i en kjele, tilsett litt olivenolje og krydder (selv bruker jeg hvitløk, aromat og peppermix)
– Stek opp kjøttdeigen, husk å hakke den godt opp. Hakk opp løken og tilsett når kjøttdeigen er gjennomstekt, og krydre lett.
– Tilsett pastasaus. Her kan man velge selv hvilken man liker best. Selv bruker jeg Toro sin pastasaus på pose, og tilsetter vann etter anvisning på pakken.
– Når pastaen er ferdigkokt, tøm ut vannet, tilsett litt olivenolje, og bland dette godt.
Serveres med sidesalat og timianbrød. (se egne oppskrifter)