Kyllingsalat m/bacon
onsdag, oktober 21st, 2009Enkel kyllingsalat m/bacon for 2 personer.
– 1 Isbergsalat
– 1 pk Ruccola
– Litt purre (etter smak)
– Stekt/Grillet kyllingfilet (ca 400 g)
– 1 pk Baconskiver (ca 250 g)
– Olivenolje
– Kvernet Havsalt og Pepper
– Ferske rundstykker (bruk gjerne halvstekte som man får kjøpt frosne på butikken)
Fremgangsmåte:
– Del opp kyllingfiletene i 3-4 biter på langt, krydre med salt og pepper (nykvernet smaker best), legg utover et stekebrett og stek i stekeovn til den er gjennomstekt. Bruk gjerne grillfunksjon på slutten dersom du liker kyllingen litt godt stekt/sprø.
– Del opp baconskivene i litt mindre biter, stek på stekepanne, og legg over på tørkepapir (det suger til seg mesteparten av fettet, slik at baconskivene blir sprø)
– Stek rundstykkene, mens kyllingen kjøler seg litt ned.
– Skjær opp isbergsalat og ruccola, og bland med litt finhakket purre.
– Skjær kyllingen opp i skiver.
Bland salat med kylling og bacon, og topp det hele med litt olivenolje og nykvernet salt og pepper. Serveres med varme rundstykker med smør.